Quantore

Hoe weet ik welke printer ik heb?

Weet u niet zeker welke printer u heeft? Bekijk hieronder het stappenplan om erachter te komen welke printer u heeft. Lees de instructies goed door. Heeft u na het volgen van het stappenplan nog steeds geen idee welke printer u heeft, neem dan contact op met info@cartridgeselector.nl

1

Kijk op uw printer

Vaak wordt op de voorzijde of bovenzijde van de printer een model type en merknaam weergegeven.

Zie voorbeeld hiernaast:

2

Kijk in de gebruikershandleiding van de printer

Op de voorzijde van uw gebruikershandleiding vindt u vaak uw printermodel.

3

Controleer de printerinstellingen van uw pc of laptop

Indien u geen mogelijkheid heeft om de printer te bekijken dan kunt u op uw pc of laptop ook bij de zogenoemde printerinstellingen kijken:

Klik op uw bureaublad links onderin met uw muis op de startknop. Het startmenu zal nu verschijnen. Dit startmenu is verdeeld in twee kolommen. In de rechterkolom vindt u de tekst “Apparaten en printers”. Klik hierop met uw muis. Er verschijnt een scherm waarin u kunt zien welke printers contact maken met uw laptop of pc. Voorbeeld:

Activeer de rechterzijbalk door de muis naar de rechterbovenhoek te bewegen. Selecteer “Apparaten”. Er verschijnt nu een lijst met uw printers.

Klink met uw muis op het Apple icoontje linksbovenin. In het menu dat nu te voorschijn komt selecteert u “Systeem voorkeuren”. Hier ziet u een een printericoon met daaronder de tekst “Afdrukken en faxen”. Zodra u hier op klikt krijgt u een overzicht van uw beschikbare printers. Voorbeeld: